Тісто листкове – 450 грамів, виноград – 250 грамів, цибуля ріпчаста – 1 штука, цибуля червона – 1 штука, масло вершкове – 1 столова ложка, вино біле сухе – 50 мілілітрів, сіль – щіпка, перець чорний – щіпка, сир твердий – 80 грамів, зелень – за смаком.
Готувати, помішуючи, на середньому вогні 3-5 хвилин. За цей час вино повністю випарується, а цибуля стане карамельною.
Поставити пиріг у розігріту до 220 градусів духовку і випікати протягом 15 хвилин.
Вас також можуть зацікавити новини:
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…
Деякі українці, які постраждали через війну, можуть розраховувати на певні пільги від держави.
Пенсіонери мають низку обов’язків перед Пенсійним фондом України. Невчасне інформування про зміни у вашому житті…