Тісто листкове – 450 грамів, виноград – 250 грамів, цибуля ріпчаста – 1 штука, цибуля червона – 1 штука, масло вершкове – 1 столова ложка, вино біле сухе – 50 мілілітрів, сіль – щіпка, перець чорний – щіпка, сир твердий – 80 грамів, зелень – за смаком.
Готувати, помішуючи, на середньому вогні 3-5 хвилин. За цей час вино повністю випарується, а цибуля стане карамельною.
Поставити пиріг у розігріту до 220 градусів духовку і випікати протягом 15 хвилин.
Вас також можуть зацікавити новини:
Громадяни пенсійного віку переконують відмовитися від пенсій. З чим це пов'язано.
Вдалий силует, стильний крій, річ пасує до фігури. Але іноді всі ці переваги можуть зійти…
19 вересня в Україні відзначають День народження смайлика. Християни вшановують пам'ять святих мучеників Трохим, Саватія,…
З яблук можна приготувати безліч найсмачніших пирогів, але цей рецепт – щось нове та незвичайне.…
Перш ніж вирушити за покупкою газового котла, необхідно зрозуміти, який саме опалювальний прилад вам потрібен.…
Варто кілька разів відкласти миття духової шафи після приготування їжі, і краплі жиру та бруду…