П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяТакий салат ви не їли: незвичне поєднання продуктів вразить навіть витончений смак...

Такий салат ви не їли: незвичне поєднання продуктів вразить навіть витончений смак знавців

Этот материал также доступен на русском языке
Салат, який можна приготувати нашвидкуруч, ситний, пряний, смачний, з азіатською ноткою! Цей салат із м'яса з огірками – ідеальна закуска. Готується він із доступних продуктів, а підійде і щодня, і свято.

Раніше ми вам пропонували рецепт овочевого салату. Взимку пошкодуєте, що мало зробили: оригінальний і шалено смачний салат з огірків та моркви. 

М‘ясний салат з огірками

 Інгредієнти

Огірки — 500 грамів, яловича вирізка — 400 грамів, цибуля — 300 грамів, рослинна олія — 150 мілілітрів, кінза, коріандр (сухе насіння), часник, соєвий соус і мед — за смаком.

Приготування

  • Огірки нарізати вздовж соломкою середнього розміру. Підсолити і залишити на 15 хвилин.
  • Цибулю нарізати півкільцями, окремо пропустити через прес або дрібно нарізати часник.
  • М’ясо нарізати соломкою, підсолити з усіх боків, добре натерти часником і розмеленим у ступці коріандром (частину приправи залишити).
  • Сковороду з олією добре розігріти, викласти м’ясо в один шар і обсмажити до рум’яності. Потім тільки помішати, намагаючись перевернути всі шматочки.
  • Зі сковороди, не знімаючи її з вогню, прибрати готове м’ясо, а потім викласти рівномірно в один шар цибулю.
  • Додати за потреби олію — цибуля має бути занурена в неї повністю. Обсмажити цибулю до золотистості і прибрати зі сковороди.
  • Огірки злегка віджати від рідини і скласти в друшляк, дати стекти залишкам.
  • Змішати всі інгредієнти, додати соєвий соус, ложку меду, подрібненої кінзи, залишки коріандру і перемішати.

Салат накрити кришкою і поставити хвилин на 40-50 хвилин у прохолодне місце.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні