П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНесправедливо забутий рецепт найлегшого торта без випічки – смак дитинства у кожному...

Несправедливо забутий рецепт найлегшого торта без випічки – смак дитинства у кожному шматочку

Этот материал также доступен на русском языке
Смак цього торта пам'ятають усі. Він легкий, ніжний, повітряний і готувати його суцільне задоволення. Тим більше є варіанти без випічки. Обов'язково приготуйте!

Раніше ми розповідали, як приготувати шоколадне печиво.

Інгредієнти:

  • Печиво – 250 г;
  • Масло вершкове – 50 г;
  • Желе різнокольорове – 3 пакетики;
  • Сметана – 500 г;
  • Цукор (або за смаком) – 200 г;
  • Вода – 50 мл;
  • Желатин – 25 г.

Приготування:

  1. Насамперед потрібно приготувати різнокольорове желе, кожен вид заливаємо в окрему ємність. Готуємо згідно з інструкцією на пакеті. Щоб желе вийшло більш пружним та твердим, потрібно трохи зменшити кількість води. Нехай желе застигає.
  2. У цей час займіться основою з печива. Печиво потрібно подрібнити у блендері або за допомогою качалки. Розтопити вершкове масло і змішати з крихтою печива до однорідності. Взяти роз’ємну форму, застелити її харчовою плівкою та викласти шар із печива. Відправити у холодильник на 30 хвилин.
  3. Желатин замочіть у воді на 20 хвилин, після чого розтопіть його на водяній бані, щоб він повністю розчинився.
  4. Змішайте в окремому посуді сметану і цукор, збийте до пишності міксером. Важливо, щоб цукор розчинився.
  5. Після того, як желатин буде ледве теплим, його можна сміливо з’єднувати зі сметаною. Добре розмішати.
  6. Нарізаємо різнокольорове желе кубиками та викладаємо на основу з печива. Зверху заливаємо сметанним желе.
  7. Торт відправляємо в холодильник на дві години для загусання, а краще – на всю ніч.
  8. Вранці дістаємо з форми, нарізаємо порційними шматочками та насолоджуємося приємним смаком десерту.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні