Мирослава Пекарюк у своєму акаунті в Instagram рекомендує використовувати для приготування закуски крабові палички “Сніговий краб”. На її думку, саме це надає страві вишуканого смаку.
Раніше ми писали, як приготувати хрусткі та ситні сирно-картопляні трубочки.
Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Помилки молодості: про що шкодують українці після виходу на пенсію – відеоопитування
Європейські пенсії: як влаштовані пенсійні системи в інших країнах (відео)
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Яких заходів вживати?
Комфортним для людини вважається нормальний атмосферний тиск – 760 мм ртутного стовпа. Зміна у більший…
Прованські, італійські трави - це назва сумішей середземноморських кухонних трав, які можна використовувати для посилення…
Яблучко чи один банан перед сном – це добре, але вживання великої кількості фруктів на…
Коли хочеться чогось новенького, незвичного чи навіть екзотичного - саме час відкрити кухонну книгу на…
Не дуже великі пенсії, високий прожитковий рівень, високі та зростаючі ціни, інфляція – все це…