Неділя, 5 Травня, 2024
ГоловнаНовиниПогода в Україні на понеділок, 22 квітня

Погода в Україні на понеділок, 22 квітня

Этот материал также доступен на русском языке
Наступного тижня, 22 – 28 квітня, очікується нестійкий характер погоди з дощами, коливаннями атмосферного тиску, подекуди заморозками та поривчастим вітром в окремі дні. Таким буде й понеділок.

За рахунок активних процесів в атмосфері над Європою найближчими днями характер погоди у більшості областей нашої країни буде мінливим. У південних та східних регіонах збережеться переважно аномально тепла погода.

У той же час на західні та північні області поширяться холодні повітряні маси, і тут буде помітно менше сонячних днів. У нічні години на правобережжі відзначатимуться заморозки.

Крім того, циклонічна діяльність та атмосферні фронти істотно вплинуть на погоду у ряді областей. Дощі в окремі дні супроводжуватимуться грозами та шквалистим посиленням вітру.

Прогноз погоди на 22 квітня:

У понеділок, 22 квітня, вночі у північній частині країни, вранці та вдень у західних, південних та центральних областях пройдуть дощі, на крайньому заході місцями з мокрим снігом.

У східних областях переважно без опадів.

Вітер вночі та вранці південно-західний, 7 – 12 м/с, у центральних, східних та північних областях, пориви, 15 – 20 м/с; вдень змінних напрямків, 3 – 8 м/с.

Температура повітря вночі +3…+8 °С, у західних областях на поверхні ґрунту та місцями у повітрі заморозки 0…-3 °С; вдень +13…+18 °С, у західних областях +8…+13 °С.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні