Четвер, 9 Травня, 2024
ГоловнаДачаКабачків вистачить і вам, і вашим сусідам: що потрібно встигнути зробити до...

Кабачків вистачить і вам, і вашим сусідам: що потрібно встигнути зробити до початку плодоношення

Этот материал также доступен на русском языке
Кабачки вирощують багато українців і все тому, що ця культура не дуже вибаглива і не вимагає постійного догляду – встигай лише врожай збирати. Але трапляються випадки, коли кабачки погано плодоносять.

Якщо хочете зібрати щедрий урожай, якого вистачить і вам, і вашим сусідам, обов’язково зверніть увагу на хитрощі вирощування кабачків.

Раніше ми розповідали, які рослини не можна садити біля кабачків.

Щоб кабачки вас порадували урожаєм, потрібно вибрати для них гарне місце. Важливо, щоби на кущики не падала тінь від інших рослин. Кабачки люблять ніжитися під сонечком.

Не треба забувати і про полив, хоча надмірна вологозарядка може призвести до того, що у кабачків буде рідкий смак. Все повинно бути в міру.

Також досвідчені овочівники розкрили два секрети рекордного врожаю кабачків.

Перший секрет – це видалення перших квіток. Так, дачники радять їх обірвати, обґрунтовуючи це тим, що після такої процедури плоди формуватимуться активніше, а зростання кущів припиняється і всі поживні речовини йдуть у плоди.

Другий секрет – це видалення перших зав’язей. Але робити це потрібно на ранніх стадіях. Після таких «операцій» кабачки просто засипатимуть урожаєм.

Нове на сайті