Субота, 4 Травня, 2024
ГоловнаДозвілляБоремося з деменцією: граємо в хованки і розшукуємо на картинках мишку, ворону...

Боремося з деменцією: граємо в хованки і розшукуємо на картинках мишку, ворону та мавпочку

Этот материал также доступен на русском языке
Завдання наших головоломок залишається незмінним: якнайшвидше знайти пропажу. Але якщо швидко не виходить, впадати у відчай не варто: треба спокійно зосередитися, при необхідності - збільшити картинку і продовжити пошуки.

Сьогодні ми пограємо в хованки – вдаримося в дитинство та улюблену гру. Правда, шукати того, хто сховався, ми будемо на картинці-головоломці, але це нітрохи не легше, ніж розшукати когось під ліжком, за дверима чи деревом.

Знайти нам треба ворону, мишку та мавпочку

І не на одній, а на трьох різних картинках.

Завдання наших головоломок залишається незмінним: якнайшвидше знайти пропажу. Але якщо швидко не виходить, впадати у відчай не варто: треба спокійно зосередитися, при необхідності – збільшити картинку і продовжити пошуки.

Насправді, всі завдання досить прості. Для успішного вирішення потрібно то пильне око, то концентрація уваги, то вміння дещо абстраговано дивитися на зображення.

Отже, розпочинаємо вирішення наших головоломок: тренуємо увагою, боремося з потенційною деменцією. І допоможуть нам у цьому візуальні головоломки.

  •  У першому завданні вам доведеться розшукати мавпочку, що сховалася.

На картинці зображено сім’ю, яка гуляє по зоопарку. Вам належить знайти мавпу, що сховалась від несподіваних гостей. А тому не розслабляйтеся і як слід напружте увагу.

  • Тест на деменцію.

Тільки один із десяти може знайти маленьку мишку серед грибочків, стверджують укладачі візуальних головоломок.

Перевірте свою уважність і знайдіть маленьку мишку серед грибочків.

  • Останнє завдання – найвесняніше.

У пустельному парку, що ще тільки прокидається після зими, гуляє ворона. Ворона – розумний і осмторожний птах. Чи зможете її знайти на фотографії?

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні