Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаНовиниВи знали, чому не варто додавати молоко до кави? Відтепер ви зміните...

Ви знали, чому не варто додавати молоко до кави? Відтепер ви зміните свої звички

Этот материал также доступен на русском языке
Кава містить сполуки, що захищають наш організм, зокрема від хвороби Альцгеймера та Паркінсона.

Багато людей додають у каву молоко, проте нейробіологи вважають, що цього робити не можна.

Незважаючи на те, що молоко та вершки відмінно поєднуються зі смаком кави, така суміш значно зменшує користь, яку ви можете отримати від кавового напою.

Кава є ідеальним джерелом поліфенолів – сполук, які захищають наш організм від деяких видів раку, серцево-судинних захворювань, діабету, а також нейродегенеративних змін, до яких належать, зокрема, хвороби Альцгеймера та Паркінсона.

Коли ми додаємо молоко або вершки до кави, то білки зв’язуються з поліфенолами, а це зменшує їх засвоєння і знижує користь від їх унікальних властивостей.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні