Він смачний та легкий. Обов’язково приготуйте його на Великдень.
Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачніший і найкрасивіший салат.
Інгредієнти:
- 500 г легенів (можна брати свинячі або яловичі),
- 1 цибулина,
- 2-3 столові ложки майонезу;
- 1 столова ложка столового оцту (9%),
- сіль, спеції – за смаком.
Приготування:
- Потрібно відварити до повної готовності легеню. На це приблизно піде від 1 до 1,5 годин.
- Поки вона остигає, можна зайнятися цибулею.
- Почистіть її та наріжте півкільцями, залийте оцтом, щоб вона промаринувалася.
- Легеню, що залишилася, наріжте смужками.
- Змішайте легеню з цибулею і заправте майонезом. Спеції додавайте до смаку, найчастіше навіть досолювати не потрібно, тому що в майонезі є сіль.
Цей салат на смак нагадує гриби. Обов’язково приготуйте, тим більше, що ця страва не тільки смачна, а й бюджетна.