Субота, 27 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниМагнітні бурі на четвер, 27 березня

Магнітні бурі на четвер, 27 березня

Этот материал также доступен на русском языке
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

У четвер, 28 березня, магнітна буря не очікується. Магнітосфера Землі перебуватиме в спокійному стані.

Протягом останніх 24 годин сонячна активність була на високому рівні. За останню добу на Сонці сталося 8 спалахів класу М, максимальним з яких був спалах М1. Такі спалахи впливають на Землю.

Нагадаємо, ми розповідали про Місячне затемнення 25 березня, яке відкрило весняний коридор затемнень 2024 року, і про те, що ці дві події принесуть людям з погляду астрологів.

Очікується, що в четвер, 28 березня, геомагнітне поле перебуватиме на спокійному рівні. Сонячна активність буде помірною з імовірністю спалахів Х-класу.

Сонячна активність на 28 березня:

  • Імовірність малого геомагнітного шторму – 1%
  • Імовірність великого геомагнітного шторму – 1%
  • Імовірність спалаху на Сонці М-класу – 75%.
  • Імовірність спалаху на Сонці Х-класу – 25%.
  • Кількість сонячних плям – 60.

Фахівці сайту Метеоагент також відзначають спокійний стан магнітосфери Землі – K-INDEX 2.

Для того, щоб легше орієнтуватися в графіках, можна взяти за основу робочу класифікацію і самим визначати для себе рівень сонячного шторму та рівень можливого впливу на ваш організм.Нагадаємо, що слід пам’ятати, що Сонце непостійне, тому прогноз його активності може змінитися.

Магнітні бурі можуть негативно впливати на здоров’я людей. Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори ризику інфарктів та інсультів у дні, що передують цим типам сонячних явищ.

Нестійка мінлива погода також впливає на самопочуття – мігрені, некомфорт для гіпер- та гіпотоніків, хмарність впливає на настрій та працездатність, хочеться сонця та вітаміну Д.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні