Вівторок, 30 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниМагнітні бурі на неділю, 31 березня

Магнітні бурі на неділю, 31 березня

Этот материал также доступен на русском языке
Чи буде магнітна буря в останній день березня, які прогнози дають вчені на 31 березня?

За даними сайту Метеоагент, 31 березня очікується слабка магнітна буря, яка практично  не впливатиме на наше самопочуття.

Які магнітні бурі бувають?

Магнітні бурі розрізняються за рівнями та потужністю, вчені класифікують їх за К-індексами. Від К-індексу 1 до К-індексу 4 – це слабкі коливання, майже непомітні. Хоча при до-індексі 4 метеочутливі люди вже відчуватимуть дискомфорт, головний біль.

Бурі, які вищі за К-індекс 5 – це вже червоний рівень. Чим вищий К-індекс, тим буря сильніший і сильніший за її вплив на життєдіяльність людини.

Деякі дослідження показують, що під час магнітних бурей збільшується ризик серцевих захворювань, безсоння, головного болю, дратівливості та депресії. Понад те, магнітні бурі можуть позначатися на роботі нервової системи, викликаючи зміни у психічному стані людини.

Які продукти покращать самопочуття при магнітній бурі?

Харчування відіграє важливу роль у пом’якшенні впливу магнітних бур на організм. Можна виділити продукти, які допоможуть покращити самопочуття під час магнітної бурі. До них відносяться:

  1. Горіхи і насіння, багаті на магній — вони допоможуть покращити роботу серцево-судинної системи.
  2. Риба — джерело Омега-3 жирних кислот, які знижують ймовірність розвитку депресії та покращують настрій.
  3. Фрукти та овочі, багаті на антиоксиданти — допомагають зміцнити імунітет і впоратися з періодичними головними болями.
  4. Продукти, що містять вітамін D, допомагають боротися з депресією та безсонням.

Таким чином, магнітні бурі є непередбачуваними явищами, які можуть впливати на організм людини. Однак правильне харчування та турбота про своє здоров’я можуть допомогти впоратися з негативними наслідками магнітних бур.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні