Ці рослини надзвичайно корисні, особливо після зими, коли багато хто з нас стикається з авітамінозом. Ось тільки ми не завжди знаємо, що з них приготувати. Ми поділимося з вами деякими оригінальними рецептами, які, безперечно, поповнять вашу скарбничку улюблених страв.
Черемша, або, як її ще називають, дикий часник, допомагає привести в норму тиск, запобігає відкладенню солей, рослина корисна для шкіри, а також знижує ризик виникнення раку шлунка.
Стебло, листя та цибулина черемші їстівні й нагадують за смаком зелену цибулю.
З черемші роблять салати, соуси, варять супи і використовують як начинку для пирогів. Сушити зелень не можна, вона втрачає корисні властивості.
Черемша – 250 грамів, волоські горіхи – 70 грамів, часник – 1-2 зубчики, цибуля – 1 штука, хмелі-сунелі – 1/2 чайної ложки, оцет – 1 столова ложка, сіль та перець – за смаком.
**Пхалі – це традиційна грузинська закуска на основі горіхів, різних овочів або зелені та спецій
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…