П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНапрочуд ніжний, м'який і з присмаком меду: як зробити зі звичайного бісквіту...

Напрочуд ніжний, м’який і з присмаком меду: як зробити зі звичайного бісквіту справжній шедевр

Этот материал также доступен на русском языке
З меду можна приготувати багато смачних десертів, але сьогодні ділимося рецептом медового бісквіту. Такий бісквіт стане найулюбленішим у вашій родині. Готується він простіше простого, але результат перевершить усі очікування.

Медовий бісквіт можна їсти навіть без крему, за цим рецептом він виходить соковитим та м’яким.

Раніше ми розповідали, як приготувати шоколадний бісквіт.

Інгредієнти:

  • 6 курячих яєць;
  • 160 г цукру;
  • 2 столові ложки меду;
  • 190 г борошна.

Приготування:

  1. Візьміть глибоку миску і з’єднайте яйця, цукор та мед. Збийте 10 хвилин міксером до утворення щільної піни.
  2. Додайте в яєчну суміш борошно частинами і замісіть тісто на бісквіт.
  3. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30-40 хвилин.
  4. За бажанням медовий бісквіт можна змастити вареним згущеним молоком. Для цього корж розріжте на 2-3 частини і перемажте згущеним молоком.

Але навіть без згущеного молока або іншого крему медовий бісквіт буде смачним і соковитим.

Відмінне доповнення до чаю чи кави. Приємно апетиту!

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні