Медовий бісквіт можна їсти навіть без крему, за цим рецептом він виходить соковитим та м’яким.
Раніше ми розповідали, як приготувати шоколадний бісквіт.
Інгредієнти:
- 6 курячих яєць;
- 160 г цукру;
- 2 столові ложки меду;
- 190 г борошна.
Приготування:
- Візьміть глибоку миску і з’єднайте яйця, цукор та мед. Збийте 10 хвилин міксером до утворення щільної піни.
- Додайте в яєчну суміш борошно частинами і замісіть тісто на бісквіт.
- Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30-40 хвилин.
- За бажанням медовий бісквіт можна змастити вареним згущеним молоком. Для цього корж розріжте на 2-3 частини і перемажте згущеним молоком.
Але навіть без згущеного молока або іншого крему медовий бісквіт буде смачним і соковитим.
Відмінне доповнення до чаю чи кави. Приємно апетиту!