Інгредієнти
Для начинки:
- сир кисломолочний – 500 г,
- яйця – 3 шт,
- цукор – 130 г,
- цукор ванільний – 2 ч.л,
- крупа манна – 3 ст. л,
Для тіста:
- яйця – 3 шт,
- цукор – 100 г,
- сметана – 200 г,
- сода – 0,5 ч.л,
- масло вершкове – 50 г,
- борошно – 150 г,
- какао-порошок – 3 ст.л.
Раніше ми писали, як приготувати простий і смачний італійський пиріг “12 ложок” за пів години.
Приготування
- Протріть сир через дрібне сито і ретельно збийте вінчиком або міксером з яйцями, цукром і ванільним цукром.
- З’єднайте сирну суміш із манною крупою, добре перемішайте і залиште на 10–15 хвилин.
- Збийте для тіста яйця з цукром у світлу пишну масу за допомогою міксера, додайте сметану та соду і ще раз добре збийте.
- Розтопіть вершкове масло і додайте його до яєчної маси, ретельно перемішайте.
- Просійте борошно разом із какао та поетапно всипте до рідких інгредієнтів, обережно перемішайте тісто до однорідності.
- Вилийте тісто в круглу форму, застелену пергаментом.
- Викладіть начинку в центр. Тісто і начинку не потрібно перемішувати або розрівнювати.
- Випікайте ватрушку в розігрітій до 190 °C духовці протягом 50–60 хвилин до готовності.
Смачного!
Право на захмарні пенсії: чому судді отримують 50 мінімальних виплат (відео)
Кому з простих пенсіонерів пощастило – як середня зарплата вплине на деякі виплати (відео)