Понеділок, 6 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяДля чого досвідчені господині при приготуванні котлет використовують борошно – ви будете...

Для чого досвідчені господині при приготуванні котлет використовують борошно – ви будете здивовані

Этот материал также доступен на русском языке
Котлети готують усі. Це універсальне доповнення до каш, картоплі та просто відмінний перекус. Але смачні котлети виходять далеко не у всіх. І справа не у фарші. Досвідчені господині розкрили головний секрет соковитих котлет із хрусткою скоринкою.

Готуються вони абсолютно звичайно, але перед самою спекотною потрібно вдатися до найпростішого прийому. І допоможе вам у цьому мука.

Раніше ми розповідали, який інгредієнт зайвий у котлетах.

Щоб котлети вийшли ще більш апетитними, їх перед приготуванням потрібно ретельно обваляти у звичайній муці.

Після такого прийому обов’язково утворюється смачна і хрумка скоринка. А ще такі котлети виходять дуже соковитими, адже борошно немов запечатує сік усередині.

Господині відзначають, що обвалювання продукту у борошні захищає його від підгоряння. І бризок при смаженні буде набагато менше, а це означає, що не потрібно буде потім вимивати плиту та робочу поверхню.

Нове на сайті