Цибульники – це невеличкі смажені котлети з цибулі, які мають хрустку скоринку та неймовірно м’яку середину. Страва вражає своєю простотою, але водночас і чудовим смаком. Їх можна подавати як основну страву або гарнір до м’яса чи риби. Особливо вони гарні з соусом на сметанній або йогуртовій основі із зеленню.
Раніше ми писали, що можна додавати в суп тільки наприкінці приготування.
Інгредієнти
- цибуля – 2 шт. середнього розміру,
- яйця – 2 шт,
- молоко – 0,5 ст,
- борошно – 2–2,5 ст,
- сода – 0,5 ч.л,
- перець чорний мелений – за смаком
- сіль – за смаком,
- рослинна олія для смаження.
Приготування
- Змолоти цибулю на млинку для м’яса, віджати сік, що виділився, та обсмажити до золотистого кольору. Це додасть страві особливого аромату та смаку.
- Змішати яйця, соду та молоко. Приправити сіллю та перцем. Розмішати все ретельно до утворення однорідної маси.
- Додати обсмажену цибулю та поступово всипати борошно, замісивши тісто. Кількість борошна визначайте за консистенцією тіста.
- Сформувати невеликі котлети й обсмажити на сковороді до готовності.
- Викласти готові цибульники на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру.
Смачного!
Індексація навіть не 7,9%: скільки реально отримають пенсіонери в березні (відео)
Дискримінація без гарантій пенсії – підводні камені нового Трудового кодексу (відео)