Тістечка з капустою із лаваша
Пиріжки з лаваша з капустою відносяться до розряду “ледачих”, але виходять пиріжки дуже смачними – тонюсеньке тісто з хрусткою скоринкою та ароматна капустяна начинка.
Інгредієнти
«Лаваш – 2 штуки, капуста білокачанна – 800 грамів, цибуля – 2 штуки, морква – 1 штука, вершкове масло – 30 грамів, яйце – 2 штуки, сметана – 5 столових ложок, твердий сир – 50 грамів, борошно – 3 столові ложки, олія, сіль і перець – за смаком.
Приготування
- Капусту нашаткувати, моркву натерти на великій тертці, а цибулю подрібнити.
- Протушкувати овочі на розтопленому вершковому маслі, додавши спеції та сіль за смаком.
- Змішати в мисці яйця зі сметаною, додати натертий сир, трохи борошна, сіль та перець. Все добре перемішати.
- Розподілити начинку по обидва листи лаваша.
- Кожен із них згорнути в плескатий рулет і нарізати квадратиками.
- Шматочки вмочити у кляр і обсмажити з обох боків на олії.
Дмитро Всеволодович, Одеська обл.»