П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяПиріжки з капустою з лаваша розлетяться ще гарячими - не встигатимете смажити

Пиріжки з капустою з лаваша розлетяться ще гарячими – не встигатимете смажити

Этот материал также доступен на русском языке
Кожній господині хочеться мати про запас рецепт, коли немає часу возитися з тестом. У такому разі виручить лаваш.

Тістечка з капустою із лаваша

Пиріжки з лаваша з капустою відносяться до розряду “ледачих”, але виходять пиріжки дуже смачними – тонюсеньке тісто з хрусткою скоринкою та ароматна капустяна начинка.

Інгредієнти

«Лаваш – 2 штуки, капуста білокачанна – 800 грамів, цибуля – 2 штуки, морква – 1 штука, вершкове масло – 30 грамів, яйце – 2 штуки, сметана – 5 столових ложок, твердий сир – 50 грамів, борошно – 3 столові ложки, олія, сіль і перець – за смаком.

 Приготування

  • Капусту нашаткувати, моркву натерти на великій тертці, а цибулю подрібнити.
  • Протушкувати овочі на розтопленому вершковому маслі, додавши спеції та сіль за смаком.
  • Змішати в мисці яйця зі сметаною, додати натертий сир, трохи борошна, сіль та перець. Все добре перемішати.
  • Розподілити начинку по обидва листи лаваша.
  • Кожен із них згорнути в плескатий рулет і нарізати квадратиками.
  • Шматочки вмочити у кляр і обсмажити з обох боків на олії.

Дмитро Всеволодович, Одеська обл.»

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні