Млинці – це не лише традиційна страва, яка давно стала неодмінним атрибутом святкового столу в багатьох країнах, а й незабутній смак дитинства, який тішить у будь-яку пору року. Щоб зробити млинці ще смачнішими та цікавішими, можна зробити їхні начинки різноманітнішими.
Раніше ми писали, як приготувати штрудель із куркою та грибами.
Карамелізовані яблука з корицею та горіхами
- Наріжте яблука на тонкі скибочки та обсмажте їх на сковороді з цукром до золотистого кольору.
- Додайте трохи молока, кориці та горіхи за смаком.
- Розкладіть начинку по млинцях, скрутіть їх у рулет і насолоджуйтеся неповторним поєднанням.
Сир зі шпинатом і грибами
- Змішайте тертий твердий сир з обсмаженими шпинатом і грибами.
- Додайте трохи часнику і приправте сіллю та спеціями на свій смак.
- Розподіліть начинку по млинцях, скрутіть їх і подайте з вершковим соусом.
Лосось із крем-сиром і шпинатом.
- Розподіліть крем-сир по млинцях.
- Покладіть зверху шматочки запеченого або солоного лосося і листочки шпинату.
- Скрутіть млинці та насолоджуйтеся.
Банани з шоколадом і горіхами
- Намажте млинці розтопленим шоколадом.
- Покладіть на них кружки бананів і посипте горіхами.
- Нагрійте їх трохи в духовці або мікрохвильовій печі, скрутіть і смакуйте.
Курка з карамелізованою цибулею та грибами
- Обсмажте шматочки курки з цибулею та грибами до золотистого кольору.
- Додайте трохи соєвого соусу та зелень для аромату.
- Розкладіть цю начинку по млинцях і скрутіть їх.
Приємного апетиту!
Індексація навіть не 7,9%: скільки реально отримають пенсіонери в березні (відео)
Нова грошова допомога: хто з українців отримає виплати ООН у 2024 році (відео)