І цей інгредієнт – манка. Саме вона дає пухкість і легкість пирогу, а також, незвичайний смак. Ваші рідні ніколи не здогадаються, що пиріг виготовлений на основі манки.
Раніше ми розповідали, як приготувати пиріг “12 ложок”.
Інгредієнти:
- Сметана – 250 г,
- Манка – 250 г,
- Куряче яйце — 3 штуки,
- Борошно — 250 г,
- Цукор — 250 г,
- Розпушувач — 1 чайна ложка,
- Ванільний цукор – 1 пакетик,
- Цукрова пудра — на смак.
Приготування:
- Візьміть глибоку миску, з’єднайте манку зі сметаною, нехай стоять хвилин 20.
- В окремому посуді збийте яйця з цукром, ванільним цукром, з’єднайте з манкою та сметаною.
- Борошно просійте з розпушувачем і всипте в тісто на пиріг, перемішайте.
- Візьміть форму для запікання, змастіть маслом, духовку розігрійте до 180 градусів. Перелийте тісто у форму та запікайте 30-40 хвилин.
- Готовий манник для краси можна зверху посипати пудрою.