No menu items!
П’ятниця, 3 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачВеликі можливості, які зберігаються у вашій кишені

Великі можливості, які зберігаються у вашій кишені

Щороку у вересні серце кожного прихильника техніки від Apple починає битися з великою інтенсивністю. Адже настає час, коли компанія являє світові нову продукцію. У 2023 р. користувачі змогли оцінити наступне покоління смартфонів – iPhone 15, зокрема, флагманську лінійку Pro Max.

Звичайно, з приводу релізу умовно вишукувалася велика черга з усіх, хто бажав купити новинку. Причому ціна Айфонів 15 Про Макс, що представлені тут https://storeinua.com/ua/apple-all-uk/iphone/iphone-15-pro-max, не відлякувала вірних прихильників бренду, чого, власне, і варто було очікувати.

Загальна інформація

Популярність iPhone 15, попри високу ціну, пояснюється тим, що в пристроях органічно поєднуються такі характеристики, як:

  • стиль;
  • функціональність;
  • продуктивність;
  • надійність;
  • безпека.

Це властиво смартфонам Apple усіх поколінь, й «Айфон 15 Макс Про» не може бути виключенням. Навпаки, користувачі отримали модель, в якій враховані зауваження минулих років. Смартфон прокачаний за багатьма показниками. Їм тепер зручніше користуватися, з одного боку, він став легшим, а з іншого – додано продуктивності. Новий процесор дає змогу завантажувати ігри або використовувати програми, які потребують великих ресурсів, в і цьому показнику не відстає від сучасних комп’ютерів.

Технічна складова – нова планка

Виробник доклав чимало зусиль для того, щоби функціональність пристрою зросла в рази. Девайс працює з популярними стандартами зв’язку, а це:

  • 5G;
  • GPS;
  • eSIM;
  • Wi-Fi 6 E;
  • Bluetooth 5.3;
  • Galileo;
  • NFC.

Роботу пристрою забезпечує процесор A17 Bionic із шістьома ядрами.

Оперативна пам’ять складає 8 Гб, а постійна, залежно від комплектації, може дорівнювати 256 Гб, 512 Гб і навіть 1 ТБ. Акумулятор місткістю 4441 мА/год забезпечує роботу упродовж багатьох годин, навіть якщо ви граєте в ігри, переглядаєте відео, знімаєте онлайн-репортажі.

Чипсет А17 Pro, що виготовлений за технологією 3-нм, забезпечив прискорення графічної підсистеми на 20%. Якщо детальніше розглянути шість ядер, то два з них відповідають за продуктивність. Складають блок Everest, який має частоту 3,78 ГГц. Останні чотири є ядрами ефективності Sawtooth. Їхня частота складає 2,11 ГГц. Разом із високою продуктивністю пристрій демонструє енергоефективність.

Це цікаво знати

Тести AnTuTu продемонстрували продуктивність смартфона 1600000 балів. Цей показник перевершив тільки iPad Pro, який працює на процесорі М2. Причому розрив складає лише 500000 балів. При середньому навантаженні смартфон працюватиме 1,5 дня. Але якщо маєте зарядний пристрій від Apple потужністю 27 Вт, за 30 хв. зможете відновити 50% ресурсу, а за 70 хв. – усі 100%.

Згідно з вимогами Євросоюзу, роз’єм Lightning на смартфоні замінено стандартним портом USB-type C. Також iPhone 15 Pro Max підтримує бездротову зарядку із потужністю 15 Вт. Передбачена сумісність із USB 3,2 Gen 2.

На пристрої впроваджено захист класу I68, через це він витримує занурення в прісну воду, навіть на глибину до 6 м.

Усе для творчих людей

Коли йдеться про «Айфон 15 Про Макс», не можна оминути камеру, адже багато користувачів купують смартфони від Apple саме заради можливості проводити якісне знімання фото і відео. Отже, пропонується основна камера 48 МП із режимом оптичної стабілізації. Якість зображень майже не відрізняється від тих, що зроблені на професійні пристрої.

До складу камери входить надширокий модуль 12 МП із кутом огляду 120°, що дає змогу робити якісні панорамні фото. Інновацією на флагмані вважається перископічна телекамера 12 МП. Вона працює із 5-кратним оптичним зумом. Така система дозволяє отримати фото без жодних спотворень із повною передачею всіх кольорів. Для обробки відео передбачений режим кінематографічної стабілізації, що зумовлює надзвичайну якість.


*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні