П’ятниця, 3 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяПросто шикарні та пишні оладки – не додавайте у тісто цей інгредієнт...

Просто шикарні та пишні оладки – не додавайте у тісто цей інгредієнт і помітите різницю

Этот материал также доступен на русском языке
Якщо ви шукаєте рецепт найпишніших і найвищих оладок, то цей рецепт точно для вас. Не потрібно додавати жодних секретних інгредієнтів. Все просто та швидко.

Про те, як приготувати пишні оладки “розповіла автор українського кулінарного Instagram-блогу “Іжа з ароматом України”.

Раніше ми розповідали, як приготувати пишні  оладки без молока та кефіру.

У цьому рецепті відсутній один важливий інгредієнт, який багато господинь додають у оладки, але саме він може робити їх жорсткими і трохи забитими. Без нього оладки виходять дуже м’якими, ніжними та повітряними. А додавати не варто яйця.

Інгредієнти:

  • Кефір – 250 г;
  • Борошно – 200 г;
  • Цукор – 1 ст. ложка;
  • Сіль – щіпка;
  • Сода – 1/3 ч. ложки.

Приготування:

  1. Кефір необхідно підігріти до кімнатної температури. Усі інгредієнти мають бути кімнатної температури – це одна з головних умов приготування високих та пишних оладок.
  2. Додати соду, сіль та цукор. Всипати борошно і перемішати. Відставити тісто на 20 хвилин.
  3. Більше тісто не перемішувати.
  4. Розігріти сковороду з невеликою кількістю олії та обсмажити оладки з двох боків до золотистого кольору.
  5. Ложкою викладайте на сковороду, смажте з двох боків на повільному вогні.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні