Неділя, 28 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 19 по 25 лютого

Гороскоп на тиждень з 19 по 25 лютого

Этот материал также доступен на русском языке
Тиждень сприятливий для романтичних знайомств, пристрасних зустрічей та покращення наявних взаємин. Марс та Венера з'єднуються у Водолії та дають вибухову кількість енергії, а також високий рівень змагальності між партнерами.

Яскраво виявляються наявні проблеми у взаєминах, але позитивний бік цього полягає в тому, що можна розібратися у всіх питаннях, які мучили і тривалий час не знаходився шлях їх рішення. Повітряний знак Водолія пов’язаний із інтелектуальною сферою та закликає обговорювати теми, шукати шляхи виходу, домовлятися.

Протягом тижня люди та фінансові установи охочіше розлучаються з грошима. Дуже гарний час для старту або розширення бізнесу, особливо у сфері сучасних технологій, індустрії краси, розваг. Але слід пам’ятати, що фінансові ризики у цей період також зростають, оскільки з’являються нові схеми одержання грошей обманним шляхом.

19 лютого о 06:13 за київським часом Сонце входить у знак Риби. Транзит посилює інтерес до пізнання себе, філософії, релігії, духовності. Це період таємних справ, інтуїтивних відкриттів, романтики та любовних історій.

23 лютого о 09:29 Меркурій починає транзит за знаком Риб, де має статус вигнання та падіння. До 10 березня багато людей можуть робити нелогічні вчинки, оскільки в цей період складно впорядкувати свої думки. Творчим особистостям Сонце та Меркурій у Рибах приносять натхнення, сприяють продуктивній діяльності.

24 лютого о 14:30 повня у Діві на тлі напруженого аспекту Венери з Юпітером створює конфліктну атмосферу, часто через гроші. У стосунках з іноземцями чи за кордоном можуть виникнути проблеми. Помірність та самообмеження цього дня вплинуть на перебіг справ.

Гороскоп на тиждень з 19 по 25 лютого

Овен

Зірки обіцяють несподівані повороти долі. Не бійтеся приймати рішення, які можуть здаватися ризикованими.

Телець

Цього тижня будьте обережнішими з новими знайомствами та підписанням документів: можливими є фінансові втрати. Для здоров’я період також несприятливий.

Близнюки

Перша половина тижня буде дуже вдалою. Можете бути впевнені у своїх силах і сміливо розпочинати нові справи.

Рак

Вас можуть турбувати думки про минуле. Зосередьтеся на сьогоденні та майбутньому і не дозволяйте минулому заважати вам рухатися вперед.

Лев

Вам варто звернути увагу на своє здоров’я. Правильне харчування, достатній відпочинок та помірні фізичні навантаження допоможуть зміцнити ваш організм.

Діва

У вас настає час змін, які можуть стосуватися будь-яких сфер життя. Будьте готові до нових проектів та несподіваних пропозицій.

Терези

На цьому тижні, можливо, хтось намагатиметься нав’язати вам свою думку. Не піддавайтеся чужому впливу і залишайтеся вірними своїм переконанням.

Скорпіон

Зірки обіцяють взяти вас під своє заступництво. Усі ваші справи будуть успішними. Також можливим є приємний сюрприз.

Стрілець

Несподівані повороти долі можуть призвести вас до фінансових втрат або непередбачених витрат. Не бійтеся звернутися по допомогу до знайомих та близьких.

Козеріг

Настає сприятливий період. Енергії вистачить на все: справи вдаватимуться, ви з легкістю знайдете вихід навіть із заплутаних ситуацій.

Водолій

Тиждень принесе натхнення для творчості та нових ідей. Ваша інтуїція буде особливо гострою, тому довіряйте їй під час прийняття важливих рішень.

Риби

Намагайтеся уникати поспішних рішень і довіряйте своєму внутрішньому голосу. Можливо, у вас з’явиться нове захоплення, яке принесе радість та задоволення.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні