Понеділок, 13 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЗберегти розкішне густе волосся до старості можливо: вам допоможуть дріжджі

Зберегти розкішне густе волосся до старості можливо: вам допоможуть дріжджі

Этот материал также доступен на русском языке
Волосся є одним із дарованих природою прикрас. Але протягом усього життя їх треба доглядати, щоб зберегти до старості їх природний блиск, пишність і здоровий вигляд.

«З віком побачила, що моя гордість – волосся – стало гірше рости. А так хочеться, як і раніше, відчувати важкість здорового, доглянутого волосся, робити різні зачіски. Почала експериментувати з різними масками. Мені краще за інші допомагає така.

Раніше ми розповідали, як доглядати волосся за допомогою масок.

Маска для росту волосся 

Інгредієнти:

  • 15 грамів дріжджів;

  • столова ложка касторової олії;

  • столова ложка цукру.

Приготування

Залийте дріжджі теплою водою, додайте до них цукор. Коли суміш настоїться і застигне, в неї можна додати олію. Після нанесення маски надягаю на волосся шапочку для душу і замотую голову рушником. Тримаю таку маску близько 30 хвилин.

Як наносити: на коріння волосся, потім на всю довжину.

Як змивати: теплою водою з шампунем.

Очікуваний ефект

Вже за місяць регулярного використання цієї маски (один-два рази на тиждень) починається активний ріст волосся. Воно виглядає м’яким і шовковистим, а також практично не випадає.

Єдине, про що хочу попередити, це важке змивання касторової олії, особливо з ділянок коріння. Але додавання дещо більшої кількості шампуню, подовження часу змивання призводять до бажаного результату».

Марта Чабуа, м. Івано-Франківськ

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні