Інгредієнти
- яйця – 3 шт;
- пудра цукрова – 1 ч. л.;
- сіль – ¼ ч. л;
- родзинки – 80 г;
- цукор – 100 г;
- лимонний сік – 0,5 лимона;
- цукор ванільний – 10 г;
- яблука – 450 г;
- масло вершкове – 100 г;
- розпушувач – 8 г;
- борошно – 300 г.
Раніше ми писали рецепт ніжних шоколадних ковбасок із горіхами.
Приготування
- Розбиваємо яйця в миску, до них додаємо сіль і збиваємо доти, доки не утвориться пишна маса світлішого кольору.
- Додаємо в яєчну суміш цукор і ванільний цукор і ретельно перемішуємо до повного розчинення.
- Виливаємо в яєчну масу розтоплене вершкове масло.
- Просіваємо борошно разом із розпушувачем у миску з яєчною сумішшю.
- Замішуємо тісто, воно має бути густим і липким.
- Нарізаємо дрібним кубиком очищені яблука та збризкуємо їх лимонним соком.
- Додаємо яблука в тісто.
- Викладаємо заздалегідь запарені родзинки в тісто і ретельно його перемішуємо.
- Застеляємо деко пергаментом або змащуємо олією.
- Розподіляємо тісто рівномірно по поверхні пекарського листа.
- Випікаємо пиріг у розігрітій до 180 ⁰С духовці протягом 25 – 30 хвилин.
- Прикрашаємо остиглий пиріг цукровою пудрою або посипкою для випічки.
Смачного!
Пенсіонерам доведеться «скласти іспит», щоб не втратити виплати – кого це торкнеться (відео)
Пенсіонерам доведеться «скласти іспит», щоб не втратити виплати – кого це торкнеться (відео)