Субота, 15 Червня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяУлюблений десерт без духовки нашвидкуруч: рецепт ніжних шоколадних ковбасок із горіхами

Улюблений десерт без духовки нашвидкуруч: рецепт ніжних шоколадних ковбасок із горіхами

Этот материал также доступен на русском языке
Цей десерт став справжнім фаворитом багатьох українців. Прості інгредієнти та спосіб приготування забезпечують смачну актуальність на десятиліття.

Такий швидкий і смачний десерт готується дуже просто з доступних інгредієнтів. Для його приготування абсолютно не важлива температура продуктів.  У цьому рецепті ми використовували печиво “Пряжене молоко”, але ви можете вибрати будь-яке інше на ваш смак. Із зазначених інгредієнтів вийде дві ковбаски приблизно по 500 грамів. 

Раніше ми писали про чудово смачний пиріг із мандаринами, який зробить незабутнім ваше затишне чаювання.

Інгредієнти

  • печиво – 500 г,
  • горіхи – 100 г;
  • какао-порошок – 3-4 ст.л;
  • цукор – 3-6 ст.л;
  • масло вершкове – 180 г;
  • молоко – 150 г.

Приготування

  1. Подрібнюємо печиво за допомогою качалки або блендера на шматочки різних розмірів – як великих, так і досить дрібних.
  2. Підсушуємо горіхи на сухій сковорідці, щоб вони були хрусткими і більш ароматними. Подрібнюємо їх за допомогою блендера або ножа.
  3. Додаємо подрібнені горіхи в печиво.
  4. Кладемо в сотейник цукор, вершкове масло і какао. Вливаємо молоко і гріємо всю масу на середньому вогні, постійно помішуючи. Знімаємо з вогню, щойно маса почне закипати. Виливаємо її горіхову суміш із печивом і дуже ретельно все перемішуємо.
  5. Викладаємо отриману масу на харчову плівку і формуємо ковбаски.
  6. Кладемо ковбаски в холодильник, поки вони повністю не застигнуть. Знімаємо харчову плівку і за бажанням присипаємо цукровою пудрою.

Смачного!

Кому з переселенців продовжать виплачувати соціальну допомогу – відповідь експерта (відео)

Понаднормовий стаж 2024 – як держава оцінює багаторічну працю пенсіонерів (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні