Вівторок, 14 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяПанкейки по-японськи з начинкою – приголомшливо смачний десерт замість млинців

Панкейки по-японськи з начинкою – приголомшливо смачний десерт замість млинців

Этот материал также доступен на русском языке
Пропонуємо вам приготувати японські панкейки "Дораякі" та отримати можливість спробувати щось нове на смак. В оригінальному рецепті начинку роблять із солодкої бобової пасти, але ви можете вибрати начинку на свій смак.

Як начинку можна використовувати варене згущене молоко, густий джем або шоколадну пасту.

Інгредієнти

  • яйця – 2 шт;
  • цукор – 40 г;
  • мед – 1 ст.л.;
  • борошно – 90 г;
  • розпушувач – 1 ч.л.;
  • ванілін – на кінчику ножа;
  • вода – 10 г.

Раніше ми писали рецепт ніжного медового рулету з доступних інгредієнтів.

Приготування

  1. Збийте міксером яйця разом із цукром і медом.
  2. Додайте до яєчної суміші просіяне разом із розпушувачем і ваніліном борошно та воду. Має вийти тісто за консистенцією схоже на сметану. Якщо воно вийшло густішим, додайте ще трохи води. 
  3. Випікайте панкейки на сковороді з антипригарним покриттям без олії.
  4. Покладіть начинку серед двох готових панкейків і зліпіть їхні краї.

Смачний пишний десерт готовий, саме час покликати домашніх до чаю. Приємного апетиту!

Я не нудьгую: чим українські пенсіонери займаються у вільний час – відеоопитування

Кому з переселенців продовжать виплачувати соціальну допомогу – відповідь експерта (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні