Субота, 23 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяТаких смачних пиріжків з капустою ви ще не їли: розкрито секретний рецепт...

Таких смачних пиріжків з капустою ви ще не їли: розкрито секретний рецепт тіста на кефірі

Этот материал также доступен на русском языке
Це не пиріжки, а справжнє кулінарне задоволення. Тісто виходить м'яким та ніжним, його не потрібно вимішувати і тим більше розкачувати та формувати пиріжки.

Раніше ми розповідали, як приготувати універсальне тісто для пиріжків.

Інгредієнти:

Для начинки:

  • Рослинна олія – 3 ст. ложки
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Капуста – 350 г.
  • Сіль – 0,5 ч. ложки
  • Цукор – 1/3 ч. ложки
  • Чорний перець – за смаком.

Для тіста:

  • Кефір – 350 мл
  • Курине яйце – 1 шт.
  • Сіль – 0,5 ч. ложки
  • Борошно – 250 г
  • Сода – 0,5 ч. ложки
  • Рослинна олія для смаження

Приготування:

  1. На сковороду налити олію, нарізати цибулю та підсмажити, натерти моркву на великій тертці та відправити до цибулі, нашаткувати капусту та відправити на сковороду, підсмажити, а потім протушкувати до готовності на повільному вогні. Не забуваємо підсолити та поперчити до смаку.
  2. В окремій мисці з’єднати кефір кімнатної температури, додати соду, добре розмішати, вбити яйце і частинами ввести борошно і замісити тісто, воно має бути схоже за консистенцією на оладки.
  3. Можна за бажанням в тісто додати дрібно нарізану зелену цибулю.
  4. Додати охолоджену капусту в тісто і перемішати.
  5. Розігріти сковороду з маслом і викласти по 1 столовій ложці тіста на пиріжки. Вони швидко стають пишними. Обсмажити з двох боків та подати на стіл.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні