Субота, 18 Травня, 2024
ГоловнаДачаНародні прикмети про хризантеми – як квіти впливають на людину

Народні прикмети про хризантеми – як квіти впливають на людину

Этот материал также доступен на русском языке
Багато хто вважає, що хризантеми – це "вдовині" квіти, які можуть привернути невдачі та погане самопочуття. Але існують і хороші прикмети, пов'язані з ними.

Хризантеми – одні з найвідоміших квітів у всьому світі. Вони привертають у дім щастя і благополуччя. Але є думка, що до них потрібно ставитися з великою обережністю, оскільки вважається, що хризантеми мають магічні властивості.

Раніше ми писали, навіщо досвідчені дачники збирають шкаралупу від волоських горіхів.

Як впливають хризантеми на долю людини

Багато хто вірить, що там, де ростуть хризантеми, якщо жінка самотня, їй буде нелегко знайти кохану людину. А в сімейних парах квіти нібито спричиняють конфлікти та нерозуміння.

Хризантему називають “квіткою вдів”. Багато хто вважає, що посадивши її в будинку, слід бути обережними, оскільки чоловік може піти або померти.

Добрі прикмети про хризантеми

Незважаючи на настільки негативні забобони, квітку вважають сприятливою, її вирощують не тільки в будинку, але й на вулиці. Також це вдала рослина для залучення достатку, достатку і сімейного благополуччя.

Згідно з фен-шую хризантеми приносять спокій і умиротворення. Часто їх дарують на весілля, роблять із них букети. Білі квіти привертають щастя й удачу в сім’ю. Вони позбавляють образ і негативу в житті.

Рослина, вирощена в саду або в будинку, впливає на удачу у фінансах, а також у кар’єрі. 

Як використовувати хризантеми

Якщо в будинку розцвіли хризантеми, то їх радять зрізати до 9 вересня. Тоді вони насичують людину позитивною енергією та удачею.

Також ці рослини позбавляють від поганого самопочуття. Згідно з повір’ям, якщо зрізати квіти, засипати їх цукром і випити сік, то людина оминатиме невдачі.

Щоб примножити достаток і успіх, потрібно поставити на підвіконня червоні хризантеми, оскільки вони володіють потужною силою та енергією, позбавляють від зла, уберігають від пристріту. Якщо поставити бордові хризантеми в східній частині будинку, квартири, то у закоханої пари буде взаємний потяг.

Як завантажити додаток Пенсійного фонду України на телефон – покрокова інструкція

Як не заплутатися: кому треба змінити пенсійне посвідчення

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні