Щоб запіканка вийшла повітряною, соковитою та ніжною, потрібно замінити звичні інгредієнти, які зазвичай використовують при приготуванні запіканки.
Мова про борошно чи манку.
Раніше ми розповідали, чому може осідати сирна запіканка.
Замість них краще використовувати крохмаль.
Так, із розрахунку на 700 г сиру потрібно взяти 3 столові ложки крохмалю. Також на цю кількість сиру знадобляться 5 яєць, 3 столові ложки сметани та 150 г цукру. Також для змащування форми потрібно взяти шматочок вершкового масла.
Обов’язково умова пишності – білки потрібно відокремити від жовтків і збивати до стійких піків (густої піни).
Жовтки із цукром, сметаною та крохмалем потрібно добре перебити блендером до однорідної маси.
Потім поступово ввести у сирну суміш білки. Розігріти духовку до 180 градусів та випікати сирну запіканку близько 40 хвилин.
Перш ніж вирушити за покупкою газового котла, необхідно зрозуміти, який саме опалювальний прилад вам потрібен.…
Варто кілька разів відкласти миття духової шафи після приготування їжі, і краплі жиру та бруду…
Досі багато садівників сперечаються на тему: чи потрібно проводити побілку дерев і що це дає.…
19 вересня очікується невеликий дощ на Одещині, на решті території країни без опадів.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Чому «крутить» ноги ночами і які заходи допоможуть позбутися цього синдрому, розповіла невролог вищої категорії…