Якщо ви готуєтеся накривати святковий стіл або консервуєте, то вам може знадобиться багато часнику.
У такому разі, якщо чистити часник звичайним способом, знадобиться багато часу й енергії. До того ж є ризик отримати опік пальців.
Раніше ми писали, що додати в “Олів’є”, щоб поліпшити його смак.
Щоб заощадити свої сили і час, потрібно:
- Замочити часник у холодній воді на 15-20 хвилин.
- Злити воду.
- Почистити часник руками.
Замочений у воді часник легко і швидко очиститься від лушпиння навіть без допомоги ножа. При цьому ваші пальці будуть у цілковитій безпеці.
Свято чи будні: як українські пенсіонери зустрічатимуть Новий рік – відеоопитування
Харчуємося повітрям? Які продукти можуть собі дозволити пенсіонери в Україні – відеоопитування