Інгредієнти:
- сир – 400 гр;
- цукор – 4 столові ложки;
- манка – 2-3 столові ложки;
- сметана – 8 столових ложок;
- яйця – 4 шт.;
- родзинки – 100 г;
- розпушувач – 1 чайна ложка;
- ванілін до смаку.
Приготування:
- У мисці змішайте сир, яйця, цукор, ванілін в однорідну масу.
- Ізюм залийте окропом і залиште на 5-7 хвилин. Після цього злийте воду та просушіть ізюм.
- Додайте в сирну масу родзинки, манку, розпушувач та сметану. Перемішайте все і одразу ж можете відправляти в духовку, не чекаючи, поки набухне манка.
- Для цього змастіть вершковим маслом форму для запікання, розігрійте духовку до 180 градусів за Цельсієм. Вилийте тісто у форму та запікайте 25-30 хвилин.
Раніше ми розповідали, як приготувати запіканку на вечерю із бюджетних продуктів.