Середа, 8 Травня, 2024
ГоловнаЗдоров'яПроста олія допомагає природним чином боротися з випадінням волосся – що потрібно...

Проста олія допомагає природним чином боротися з випадінням волосся – що потрібно знати

Этот материал также доступен на русском языке
Олія, яку можна знайти в багатьох магазинах, може зробити локони густішими і допомогти природним чином боротися з випадінням волосся.

Простий засіб від облисіння

Доктор Дженніфер Ештон стверджує, що олія перцевої м’яти – один із продуктів, які допомагають у разі випадіння волосся. Про це повідомляє Good Morning America.

Лікар розповіла, що в дослідженнях на тваринах було доведено, що олія перцевої м’яти стимулює ріст волосся за рахунок збільшення припливу крові до шкіри голови. Для цього, за її словами, потрібно регулярно втирати олію в шкіру голови.

Олія перцевої м’яти розширює судини, що, своєю чергою, збільшує кровотік. Як стверджує доктор Ештон, ментол, евкаліпт, м’ята можуть мати такий самий ефект.

Раніше ми писали, що ще може допомогти в разі облисіння.

Чому випадає волосся

Клініка волосся Harley Street, лідер галузі в галузі пересадки волосся, виявила, що випадіння волосся може розпочатися у чоловіків у будь-якому віці, але зазвичай воно починається з періоду статевого дозрівання, до того ж у багатьох людей лінія росту волосся починає зменшуватися з 20 років, а до кінця 30 років це стає більш помітним.

Випадіння волосся з віком є звичайним явищем: три чверті чоловіків і майже дві третини жінок страждають тією чи іншою формою цього захворювання, зокрема дві третини людей у віці 18-24 років. Фактори довкілля також можуть спричинити випадіння волосся, зокрема підвищений стрес, який також може призвести до посивіння ваших локонів та їх зникнення.

Як оформити передплату на газету «На пенсії» онлайн — покрокова інструкція

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні