Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 23 по 29 жовтня

Гороскоп на тиждень з 23 по 29 жовтня

Этот материал также доступен на русском языке
Тиждень від 23 до 29 жовтня 2023 року – чудовий період для оцінки минулого на користь майбутнього. Розгляньте свої досягнення та невдачі, а також визначте нові цілі та напрями, щоб рухатися вперед.

Для спілкування та комунікацій складний тиждень, оскільки людям властиві зайва підозрілість, недовіра та відстороненість. Концентрація раптовості та непередбачуваності. Але від 29 жовтня життя входить у звичне русло, знижується градус напруженості у зовнішньому світі, з’являється розуміння напряму діяльності та перспектив розвитку, оформлюються цілі.

23 жовтня о 19:21 за київським часом Сонце входить на знак Скорпіона на місяць. Транзит допомагає трансформувати ситуації, вибратися з проблем, що навалилися. Однак позитивні енергії цього транзиту відчуваються не раніше ніж у неділю. Адже триває коридор затемнень, і багато людей почуваються знесилено, згадують минулі помилки, впадають у депресивні стани.

Місячне затемнення у Тельці 28 жовтня перезавантажить нашу емоційну та чуттєву сферу життя. Часом такі енергетично потужні дні готові перевернути все життя з ніг на голову. Важливо відстежити внутрішні процеси, що відбуваються, усвідомити причини, прагнути врівноважити матеріальний і духовний світ. Цей день може стати часом інтенсивного зростання та розуміння.

Все, що планувалося цього тижня, піде, звичайно ж, не так, як хотілося б. Ми не знаємо, чого хочемо, а якщо знаємо, то змінюємо думку, плутаються думки, є відчуття втраченості. Бажано використовувати цей час для роздумів та аналізу своїх мети та життєвого шляху. Іноді думка у правильному напрямі – вже половина результату!

Гороскоп на тиждень з 23 по 29 жовтня

Овен

Ваша активність буде не на найвищому рівні. Постарайтеся не брати не себе чиїсь обов’язки, але виконайте те, що маєте.

Телець

Зірки обіцяють появу нового джерела прибутків. Також у цей період можливими є проблеми зі здоров’ям, постарайтеся уникати сильних навантажень.

Близнюки

Без добре продуманого плану не беріться за складну справу. Успіх не на вашому боці. Також з’явиться можливість налагодити стосунки з людьми, з якими давно не спілкувалися.

Рак

Спокійний період. Зірки не рекомендують сидіти вдома – сходіть на якийсь захід, частіше гуляйте.

Лев

Вам варто бути більш оптимістичними та життєрадісними. Рутинні відносини даються нелегко. Середина тижня підходить для подорожі до родичів.

Діва

У зв’язку із сприятливим розташуванням планет, у цей час добре будувати плани на майбутнє. Ви зможете вирішити давно відкладені справи і приступити до чогось нового.

Терези

На вас чекає непоганий тиждень. Вдасться реалізувати давно складені плани. Сприятливий період для нових знайомств.

Скорпіон

Вам цього тижня буде нелегко. Можуть виникнути конфлікти у ній. Не варто згадувати про старі образи, це призведе лише до посилення проблем.

Стрілець

Не перевантажуйте себе, ваш емоційний стан зараз дуже нестабільний. Будь-яка дрібниця може призвести до нервового зриву.

Козеріг

Зірки обіцяють хороший стан здоров’я, ви будете сильними та енергійними. Скористайтеся цим моментом, розв’яжіть давні проблеми.

Водолій

Відкладіть усі важливі питання на потім. Гарний настрій та самопочуття подарує спілкування зі старим другом.

Риби

Цього тижня у вас прокинеться потяг до всього нового. Уважно поставтеся до свого здоров’я. Ближче до кінця тижня зросте ймовірність захворювання на вірусну інфекцію.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні