Найчастіше під час квашення капусти до неї додають моркву, адже ці овочі добре гармоніюють.
Раніше ми писали, як зробити овочеве асорті з капустою.
Але якщо ви хочете урізноманітнити звичний смак, ми готові запропонувати вам кілька незвичайних варіантів:
- Яблука – додадуть капусті соковитості й аромату, для цього обирають малосолодкі щільні сорти – Голден, Ренет Симиренка та інші.
- Виноград – зробить закуску незабутньою і додасть їй вишуканої солодкості.
- Буряк – не тільки додасть смаку, а й прикрасить капусту насиченим кольором.
- Редька – зробить закуску пікантною і ще більш корисною, її подрібнюють на крупній тертці.
- Перець чилі або халапеньо – наситить страву гостротою та зігріє в холодну пору.
- Імбир – додасть капусті тонкого східного смаку та підвищить апетит.
Словом, сміливо експериментуйте й отримуйте дивовижні смакові поєднання. До того ж це додасть користі популярній закусці, що зайвим теж не буде.