Як виявилося, кардинально змінити смак тушкованої капусти можна за допомогою курячого яйця. Саме його додають розумні господині в капусту, щоб справити враження на рідних чи гостей, або ж просто побалувати себе смачною та водночас бюджетною стравою.
Раніше ми розповідали, як правильно зберегти капусту.
Для цього потрібно розділити білок із жовтком і збити їх окремо. Додають яєчну суміш, коли капуста практично готова, на останньому етапі приготування, так щоб яйце разом із капустою тушкувалося не більше 5-7 хвилин.
Яйце не лише покращує смак, а й саму текстуру капусти. Вона виходить легкою, повітряною та дуже апетитною.
Якщо немає бажання відокремлювати жовток від білка, то яйце можна відразу додати в капусту, але перед цим його потрібно збити, щоб маса була однорідною.
Яєчну суміш потрібно поступово водити в капусту та перемішувати.
Для покращення смаку та кольору при приготуванні капусти можна додати такі спеції, як куркума та копчена паприка.