П’ятниця, 3 Травня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 25 вересня по 1 жовтня

Гороскоп на тиждень з 25 вересня по 1 жовтня

Этот материал также доступен на русском языке
Тиждень тішить нас хорошими аспектами, завершення вересня – початок жовтня – час дуже непоганий! Загальне енергетичне тло – сприятливе, з'являється визначеність із багатьох питань. Люди тверезо дивляться на партнерів, на фінанси та необхідні витрати.

Практично весь тиждень гендерні планети – Венера та Марс – у гармонійній взаємодії, але точний аспект між ними станеться не зараз. А це означає, що у любовній сфері бажана подія відбувається не так швидко. Не квапте події, будуйте плани відповідно до астрологічної погоди – і тоді все складеться найкращим чином!

25 вересня ретро-Юпітер у гармонійному аспекті з Меркурієм, що сприяє отриманню корисної інформації, оформленню документів, підписанню договорів. З’являється можливість правильно сфокусувати свої бажання та потреби, що дозволить грамотно трансформувати своє життя.

29 вересня повня в Овні о 12:57 за київським часом сприяє досягненню бажаного через активність, керівні та організаційні здібності та незалежність. Розкриваючи лідерські якості та творчий потенціал, можна досягти грандіозних успіхів.

У суботу та неділю можна вирішити складні завдання, усунути проблеми, застосовуючи неординарний підхід. У цьому випадку позитивний результат не змусить на себе довго чекати.

Гармонійний аспект між ретро-Ураном та Меркурієм 30 вересня завершить справи, що почалися ще у третій декаді серпня 2023 року.

Гороскоп на тиждень з 25 вересня по 1 жовтня

Овен

Настає період здійснення бажань. Все, що ви давно задумали і дуже хотіли, зараз може здійснитися.

Телець

Тиждень сприятливий для вирішення фінансових питань. Також ви, можливо, отримаєте подарунок або великий виграш.

Близнюки

Ваші життєві сили зараз на найвищому рівні. Усі справи, які почнете у цей період, закінчаться успіхом, з усіх складних ситуацій легко знайдете вихід.

Рак

Будьте готові до несподіваних витрат. Вам корисний активний відпочинок і помірні фізичні навантаження.

Лев

Сприятливий період для завершення усіх давно запланованих справ. Також сміливо приступайте до реалізації нових планів, вони незабаром принесуть прибутки.

Діва

Період загалом сприятливий у всіх галузях. Вдалими будуть дрібні та великі покупки, особливо техніки і предметів для дому.

Терези

Зірки обіцяють сприятливий період. Імовірними є приємні сюрпризи. Будуйте плани на майбутнє, багато що здійсниться.

Скорпіон

Добрий період. Може зав’язатися нова дружба. Не виключеними є добрі новини здалеку, несподіваний дзвінок.

Стрілець

Цього тижня присвятіть себе творчості або займіться облаштуванням оселі. Вихідні будуть неспокійними, можливими є проблеми у сім’ї.

Козеріг

У цей період доведеться постояти за себе, бути напоготові і захищатися. Навколишній світ начебто повстане проти вас. Важливі питання вирішуйте лише у першій половині тижня.

Водолій

Настав момент, щоб налагодити стосунки з родичами. Не сидіть удома, зірки обіцяють нові знайомства.

Риби

Буде важко впоратися з похмурими думками, незрозумілою тривогою. Вам краще побути на самоті, зайнятися хобі або будь-якою цікавою справою.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні