Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаКомуналкаЯк платити за розподіл газу – «Нафтогаз» звернувся до споживачів із важливою...

Як платити за розподіл газу – «Нафтогаз» звернувся до споживачів із важливою заявою

Этот материал также доступен на русском языке
У державній компанії "Нафтогаз України" повідомили, що Сервіс 104.ua компанії "Твій Газзбут" вже не є актуальним. Тому деяким споживачам потрібно по-новому передавати показання газу.

“За газ та доставку завжди платила онлайн, друкованих рахунків на руки не було. Доставка через 104, газ на сайті Нафтогазу. Скажіть, Київська обл. за доставку газу за серпень платить ще за старими реквізитами облгазу ГРМ? А за вересень потім де платити? Чи зроблять в особистому кабінеті Нафтогазу функцію оплати доставки?” – запитала клієнтка.

У Нафтогазі відповіли, що згаданий сервіс 104.ua більше не є актуальним у Київській області.

Раніше ми розповідали, що в Нафтогазі визначилися з тарифом на газ узимку.

“З 1 вересня 2023 р. новим оператором з розподілу газу на території населених пунктів Київської області та окремих пунктів та вулиць міста Києва стала Київська філія Товариства Газмережі. Тому, з 1 вересня 2023 р. оплату за послуги розподілу необхідно здійснювати за новими реквізитами, однак за тим же особовим рахунком і тарифом. Номер особового рахунку, який було присвоєно в АТ “Київоблгаз”, – повідомили у Нафтогазі.

Тобто особисті рахунки клієнтів АТ “Київоблгаз”, тариф на розподіл газу, банківські реквізити для оплати залишаються незмінними. Оплату за послуги розподілу газу необхідно провадити до 20 числа поточного місяця. Переплата перед АТ “Київоблгаз” зберігається та може бути використана як оплата майбутніх періодів.

“Змінюються тільки способи передачі показань лічильників. З 1 по 5 число кожен місяць зробити це можна в особистому кабінеті gas.ua, натиснувши кнопку “Передати показання”, в чат-боті GASUA у вайбер, телеграм та месенджері Фейсбук, також натиснувши кнопку “Передати” “показання”, – йдеться у повідомленні.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні