Інгредієнти:
- Сир – 500 г
- Яйця – 2 шт.
- Цукор – 4-5 ст.л.
- Сіль – щіпка
- Ванільний цукор – 1 пакетик
- Борошно – 100-150 г
Приготування:
- У сир додаємо яйця і добре перемішуємо або збиваємо в блендері.
- В отриману масу додаємо цукор, сіль, ванільний цукор і трохи борошна. Все перемішуємо і поступово додаємо ще трохи борошна.
- Посипаємо стіл залишком борошна і викладаємо частину тіста, поступово вимішуючи тісто.
- Формуємо «ковбаску» з тіста і ділимо на порційні частини, з яких формуватимемо наші сирники.
- Кожен сирник обвалюємо в борошні і викладаємо на добре розігріту сковороду. Смажимо з двох боків до золотистої скоринки. Причому першу сторону смажимо без кришки, а коли перевернемо сирники на інший бік, потрібно трохи зменшити вогонь і накрити кришкою сковороду. Так вони краще прожаряться і будуть повітряними.
Раніше ми розповідали, які інгредієнти краще не додавати в сирники.