Інгредієнти:
- Сир – 500 г
 - Яйця – 2 шт.
 - Цукор – 4-5 ст.л.
 - Сіль – щіпка
 - Ванільний цукор – 1 пакетик
 - Борошно – 100-150 г
 
Приготування:
- У сир додаємо яйця і добре перемішуємо або збиваємо в блендері.
 - В отриману масу додаємо цукор, сіль, ванільний цукор і трохи борошна. Все перемішуємо і поступово додаємо ще трохи борошна.
 - Посипаємо стіл залишком борошна і викладаємо частину тіста, поступово вимішуючи тісто.
 - Формуємо «ковбаску» з тіста і ділимо на порційні частини, з яких формуватимемо наші сирники.
 - Кожен сирник обвалюємо в борошні і викладаємо на добре розігріту сковороду. Смажимо з двох боків до золотистої скоринки. Причому першу сторону смажимо без кришки, а коли перевернемо сирники на інший бік, потрібно трохи зменшити вогонь і накрити кришкою сковороду. Так вони краще прожаряться і будуть повітряними.
 
Раніше ми розповідали, які інгредієнти краще не додавати в сирники.
							
											







