Понеділок, 6 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЯк приготувати сирники, щоб вони тримали форму?

Як приготувати сирники, щоб вони тримали форму?

Этот материал также доступен на русском языке
Сирники – це ідеальна страва як на сніданок, так і для перекушування. Щоб сирники вийшли ніжними, пишними і добре тримали форму, важливо додати в них потрібні інгредієнти.

Господині радять вибирати для сирників сухий сир, якщо він буде вологим, то сирники можуть втратити форму під час смаження. Щоб сирники були пухкі, попередньо слід перетерти сир через сито.

До рецепту приготування сирників входять яйця. Чим більше яєць – тим більше вологи вони дають сиру. Щоб сирники при жарці не втратили свою форму, в тісто краще класти тільки жовтки. Тоді сирники вийдуть ідеальними. На 200 г сиру візьміть 2 жовтки.

Борошно слід використовувати виключно для панування сирників. Якщо ви взяли рідкий сир, тоді доведеться додати більше борошна або замінити його манкою.

Ідеальні пропорції для сирників

Для приготування сирників змішайте 400 г сиру з 50 г цукру, 50 г борошна, жовтком та дрібкою солі, перетріть все столовою ложкою.

Готову сирну масу викладіть на поверхню, присипану мукою, сформуйте “ковбаску”, наріжте її на 12 частин, кожну обваляйте в борошні і сформуйте сирники.

Обсмажуйте сирники на вершковому маслі до золотистої скоринки з обох боків. Або можна перекласти їх на лист і поставити в розігріту до 180 градусів духовку.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, с чем есть творог, чтобы кальций лучше усваивался.

Джерело: obozrevatel.com

Нове на сайті