П’ятниця, 17 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЧому не варто ламати спагетті перед приготуванням: відповідь вас точно здивує

Чому не варто ламати спагетті перед приготуванням: відповідь вас точно здивує

Этот материал также доступен на русском языке
Спагетті - це популярний різновид макаронів, з яких можна приготувати різні і смачні страви. Але часто під час приготування багато господинь припускаються помилки.

Спагетті розламують навпіл чи ще на менші частини, що робити не можна. Такий трюк італійці точно не оцінили б, оскільки в Італії це зовсім не припустимо.

Перша причина – такі спагетті складно вживати, довгі легко намотуються на вилку, а з короткими зробити це складніше.

Але, виявляється, ламання макаронних виробів впливає на їхній смак, текстуру та насиченість. У результаті спагетті можуть переваритися  або стати іншої форми і розміру.

Порушення цілісності спагетті провокує прискорене виділення крохмалю, через що гарнір може злипнутись і виглядатиме не апетитно. Це друга та найважливіша причина.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні