Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень із 21 по 27 серпня

Гороскоп на тиждень із 21 по 27 серпня

Этот материал также доступен на русском языке
Протягом тижня нам доведеться проаналізувати свої вчинки у минулому, щоб виробити успішнішу стратегію для подальших дій!

23 серпня Меркурій розвертається у ретроградний рух у знаку Діви до 16 вересня. Вплив ретроградного Меркурія, тією чи іншою мірою, відчуває кожна людина. Всім знайомі всілякі перешкоди, дивні ситуації, які не мали статися за всіма законами логіки. У ці періоди уповільнюються робочі процеси, а рівень сприйняття та розуміння одне одного сильно знижується.

Триває період ретроградної Венери і в парі з ретро-Меркурієм обидві планети створюють важчий психологічний клімат. Проблеми чатують на стосунки з колегами та партнерами, оскільки далеко не всі з них горять бажанням займатися справами, виконувати поставлені завдання. Великий ризик повернути, як то кажуть, не туди.

27 серпня о 16:20 войовничий Марс входить до Терезів – це знак Венери, яка зараз ретроградна та вражена енергіями Ліліт. Марс у Терезах має слабкий статус – вигнання, а це означає, що спроби проявити активність можуть поставити інших людей у незручне становище, будь-які дії – невчасно, недоречно. Транзит триватиме до 12 жовтня 2023 року. У цей час багато людей можуть відчувати, що вже немає стимулу до боротьби, змінюються заяви, вектор повертається у бік компромісів.

Гороскоп на тиждень із 21 по 27 серпня

Овен

Ймовірно, песимістичний або меланхолійний настрій. Люди зараз будуть налаштовані проти вас, тому постарайтеся не контактувати із токсичним оточенням.

Телець

Зірки попереджають: будьте уважні та обережні при прийнятті рішень, вони можуть змінити ваше життя.

Близнюки

Ви будете сповнені енергії. Вам вдасться здійснити давно задумані плани. Однак не варто бути надто наполегливими, це може все зіпсувати.

Рак

На початку тижня ви будете активними та цілеспрямованими. Вашої енергії вистачить, щоб розібратися з купою справ.

Лев

Незвичайний період. Будьте відчинені до нових знайомств, вони вам дуже допоможуть. Також зірки рекомендують приділити увагу своєму здоров’ю.

Діва

Вдалий період. Відмінне самопочуття та настрій вам забезпечені. Сміливо беріться за будь-які завдання.

Терези

Тиждень стане сприятливим для вирішення адміністративних чи юридичних питань. Справи, які потребують фізичної активності, краще відкласти.

Скорпіон

Намагайтеся знаходити час для відпочинку, це допоможе зберегти нервову систему в нормі. Підходящий період для генерального прибирання чи дрібного ремонту.

Стрілець

Цього тижня можливі фінансові труднощі через необдумані витрати. Також варто бути уважнішими до свого здоров’я.

Козеріг

У понеділок чи вівторок нічого не плануйте, щось може піти не за планом. Краще провести час із рідними. До п’ятниці можливі фінансові надходження.

Водолій

Удача та фортуна на вашому боці. На вас чекає приємний сюрприз. Також зірки радять уникати будь-якого з’ясування стосунків.

Риби

Постарайтеся цього тижня зберегти внутрішні спокій та рівновагу. У понеділок-вівторок може виникнути фінансова підтримка.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні