П’ятниця, 3 Травня, 2024
ГоловнаНовиниВночі РФ атакувала Одесу «калібрами» та шахедами - подробиці

Вночі РФ атакувала Одесу «калібрами» та шахедами – подробиці

Этот материал также доступен на русском языке
У ніч проти понеділка, 14 серпня, армія російської федерації тричі атакувала Одесу, застосувавши ракети та іранські БпЛА-камікадзе Shahed-136/131 ("Герань-2/1"). Завдано збитків, є постраждалі. Також ударів було завдано цієї ночі по Запоріжжі та Херсону.

У ОК “Південь” повідомили, що атаки було здійснено чотирма групами ударних безпілотників. Повідомляється також про запуски ракет “Калібр”.

Голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер повідомляє про трьох поранених в Одесі. За його даними, через падіння уламків ракет в Одесі виникло кілька пожеж. Крім того, вибуховою хвилею вибило вікна у будинках.

Що відбувається на фронті сьогодні, 14 серпня?

Минулої доби сталося 33 бойових зіткнення.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник здійснив мінометні та артилерійські обстріли понад 15 населених пунктів.

На Куп’янському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районах на південний схід від Андріївки Луганської області.

На Лиманському напрямку противник завдав авіаційних ударів у районах Білогорівки Луганської області та Веселого Донецької області.

Артилерійські обстріли противника зазнали понад 15 населених пунктів, зокрема Білогорівка Луганської області та Терни, Серебрянка, Верхньокам’янське, Спірне, Діброва, Званівка Донецької області.

На Бахмутському напрямку противник зробив безуспішні спроби відновити втрачене становище в районах Андріївки та Кліщіївки Донецької області.

Завдав авіаційного удару в районі Клищіївки. Від ворожого артилерійського обстрілу постраждали понад 20 населених пунктів.

На Авдіївському напрямку під щільним вогнем авіації та артилерії противника наші захисники продовжують стримувати наступ російських військ у районі Авдіївки Донецької області.

Ворог завдав авіаційного удару в районі Авдіївки.

На Мар’їнському напрямі сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ у районі міста Мар’їнка Донецької області.

Ворог завдав авіаційного удару в районі Красногорівки Донецької області. Артилерійські обстріли зазнали понад 10 населених пунктів.

На Шахтарському напрямку ворог зробив безуспішні спроби відновити втрачене становище в районі на захід від Старомайорського Донецької області.

Завдав авіаційних ударів у районах Благодатного та Старомайорського. Артилерійські обстріли зазнали понад 10 населених пунктів.

На Запорізькому напрямку ворог зробив безуспішні спроби відновити втрачене становище в районі на схід від Роботиного Запорізької області.

Ворог завдав авіаційних ударів у районах Червоного, Чарівного, П’ятихаток Запорізької області. Від ворожого артилерійського обстрілу постраждали понад 20 населених пунктів.

На Херсонському напрямку противник завдав авіаційних ударів у районах Зеленого Гаю, Одрадокам’янки, Білозерки Херсонської області.

Артилерійські обстріли ворога зазнали понад 20 населених пунктів.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні