Неділя, 19 Травня, 2024
ГоловнаНовиниНічна атака по Україні та ситуація на фронті на ранок 10 серпня...

Нічна атака по Україні та ситуація на фронті на ранок 10 серпня – подробиці Генштабу ЗСУ

Этот материал также доступен на русском языке
Вночі росія масовано атакувала Рівненську область ударними іранськими дронами – зруйновано нафтобазу на Дубенщині. Жертв немає. Про це повідомив голова Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль.

Імовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою. Минулої доби сталося 30 бойових зіткнень.

На Сіверському та Слобожанському напрямках ворог здійснив мінометні та артилерійські обстріли понад 40 населених пунктів.

На Куп’янському напрямку наші захисники успішно відбили атаки російських військ у районі на північ від Сіньківки та на північний схід від Іванівки Харківської області.

На Лиманському напрямку противник завдав авіаційних ударів у районах Білогорівки Луганської області та Спірного та Веселого Донецької області.

На Бахмутському напрямку наші воїни стійко тримають оборону, успішно відбили атаки противника на околицях Клещіївки та на північний схід від Дружби Донецької області. Противник завдав авіаційного удару в районах Кліщіївки. Від ворожого артилерійського обстрілу постраждали понад 15 населених пунктів.

На Авдіївському напрямку, під щільним вогнем авіації та артилерії противника, наші захисники успішно відбили атаки російських військ у районі Авдіївки та на південний схід від Північного Донецької області.

Ворог завдав авіаційного удару в районі Авдіївки Донецької області.

На Мар’їнському напрямі сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ у районі Мар’їнки Донецької області. Ворог завдав авіаційного удару в районі Красногорівки Донецької області.

На Шахтарському напрямку ворог зробив безуспішні спроби відновити втрачене становище в районі Старомайорське Донецької області.

Завдав авіаційних ударів у районах Благодатне, Старомайорське Донецької області.

На Запорізькому напрямку ворог вчинив безуспішні наступальні дії в районі на південь від Новоданилівки Запорізької області.

Артилерійські обстріли зазнали понад 20 населених пунктів.

На Херсонському напрямку супротивник завдав авіаційного удару в районі Козача Херсонської області.

Артилерійські обстріли ворога зазнали понад 25 населених пунктів.

Авіація сил оборони минулої доби завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, один по зенітно-ракетному комплексу та ще один по логістичному хабу супротивника.

Підрозділи ракетних військ та артилерії за добу вразили 3 пункти управління, 6 артилерійських засобів на вогневих позиціях, район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки,

склад боєприпасів, станцію радіоелектронної боротьби та важливий об’єкт супротивника.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні