Неділя, 19 Травня, 2024
ГоловнаНовиниЩо відбувається на фронті сьогодні, 31 липня – інформація Генштабу

Що відбувається на фронті сьогодні, 31 липня – інформація Генштабу

Этот материал также доступен на русском языке
Сьогодні вночі російська федерація завдала ракетного удару по місту Харкову. Також за добу сталося понад 20 бойових сутичок.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна ситуація без істотних змін.

На Сіверському та Слобожанському напрямах противник здійснив мінометні та артилерійські обстріли понад 40 населених пунктів, зокрема, постраждали Сеньківка та Бучки Чернігівської області; Середина-Буда та Прогрес у Сумській області та Вовчанськ та Бударки Харківської області.

На Куп’янському напрямі наші воїни стійко тримають оборону, успішно відбили атаки противника на схід від Берестового на Харківщині.

На Лиманському напрямку ворог завдав авіаційних ударів у районах Білогорівки Луганської області та Іванівки, Серебрянки та Спірного Донецької області.

На Бахмутському напрямку противник завдав авіаційних ударів у районах Кліщіївки, Білої Гори та Костянтинівки. Від ворожого артилерійського обстрілу постраждали понад 20 населених пунктів.

На Авдіївському напрямку противник завдав авіаційного удару в районі Авдіївки. Артилерійські обстріли зазнали понад 15 населених пунктів.

На Мар’їнському напрямі сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ у районах Мар’їнки та Перемоги. Противник обстріляв понад 10 населених пунктів.

На Шахтарському напрямку ворог завдав авіаційного удару у Старомайорському районі. Здійснив обстріл населених пунктів Благодатне, Вугледар та Пречистівка Донецької області.

На Запорізькому та Херсонському напрямах противник зосереджує основні зусилля на запобіганні подальшому просуванню наших військ.

Наніс авіаційний удар у районі Зміївки Херсонської області. Артилерійським обстрілам зазнали понад 25 населених пунктів.

Авіація сил оборони минулої доби завдала 7 ударів по районах зосередження особового складу противника.

Також, нашими захисниками було знищено 4 ударні БпЛА противника типу “Шахед-136” та 4 розвідувальні БпЛА оперативно-тактичного рівня.

Підрозділи ракетних військ та артилерії протягом доби вразили зенітно-ракетний комплекс противника, 8 артилерійських засобів на вогневих позиціях,

2 станції радіоелектронної боротьби, а також 2 райони зосередження особового складу ворога.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні