Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень із 24 по 30 липня

Гороскоп на тиждень із 24 по 30 липня

Этот материал также доступен на русском языке
Тиждень від 24 до 30 липня набагато спокійніший, порівняно з попереднім.

Венера увійшла у фазу ретроградності до 4 вересня, а це означає, що непросто розвивати взаємини, домовлятися, спілкуватись із партнерами, начальством, колегами. Фінансова ситуація не така хороша, як хотілося б, тому намагайтеся зберегти наявні ресурси.

27 липня з’єднання Меркурія та ретро-Венери у Леві, цього ж дня Уран у конфлікті з Чорним Місяцем – день конфліктів. Також такий “мікс” може дати схильність до ідеалізації взаємин, утворення любовних трикутників, підштовхнути до зайвих витрат. Люди схильні прикрашати дійсність 26 – 28 липня, приміряти різні образи, грати на публіку, що може зіграти злий жарт.

29 липня о 21:31 о 00:31 Меркурій входить у знак Діви, де має сильні статуси. Цей транзит допомагає структурувати роботу, бо мислення стає більш сфокусованим, конструктивним та продуктивним, а мовлення – точним. На тлі петлі ретроградності Венери переміщення Меркурія Дівою полегшує процес обробки інформації та застосування її на практиці, сприяє спілкуванню та взаємодії з іншими людьми.

Гороскоп на тиждень із 24 по 30 липня

Овен

На цьому тижні не відмовляйтеся від запрошень у гості, це може принести корисні знайомства. Зірки обіцяють гарну новину.

Телець

Планети на цьому тижні для вас у найвдалішому положенні, тому плануйте найважливіші справи. У творчості вас не покине муза.

Близнюки

Несприятливий тиждень. Можуть зненацька виникнути проблеми, через які деяким вашим планам не судилося здійснитися.

Рак

Ваша продуктивність не на найвищому рівні, можливий занепад сил. По можливості, не плануйте багато справ, а ще краще – відпочивайте.

Лев

Настав період принесе вам успіх у фінансових угодах. Уважно поставтеся до свого здоров’я, можливо варто сходити до лікаря.

Діва

У спілкуванні з оточуючими слідкуйте за своєю промовою. Зростає небезпека конфліктів із незнайомими людьми.

Терези

Цього тижня ви матимете можливість завершити всі намічені справи. Взаємини з близькими покращаться.

Скорпіон

Хтось із родичів змусить вас похвилюватися. Намагайтеся не конфліктувати, спокійно розберіться в ситуації.

Стрілець

Цього тижня великих змін у вас не очікується, проте важливих справ краще в цей період не розпочинати.

Козеріг

Тиждень обіцяє бути продуктивним, і ви зможете переробити масу справ. У другій її половині чекайте на приємні новини.

Водолій

Настав сприятливий період для того, щоб ризикнути і зробити вчинок, на який ви давно не наважувалися. Поруч із вами ті, хто вас підтримає.

Риби

Не дуже вдалий період. Можливі з’ясування стосунків у сім’ї. Необхідно уникати перенапруги, оскільки це може погіршити самопочуття.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні