Субота, 4 Травня, 2024
ГоловнаДачаМісячний посівний календар дачника на тиждень, з 24 по 30 липня

Місячний посівний календар дачника на тиждень, з 24 по 30 липня

Этот материал также доступен на русском языке
Чим зайнятися в саду та на городі з 24 по 30 липня - точну підказку дасть Місяць.

24-25 липня – можна посадити картоплю для отримання другого врожаю. Вдалі дні для посадки будь-яких квітів та живоплоту. Можна зайнятися обрізанням сухих і хворих гілок, формуванням крони дерев, збиранням урожаю на городі та в саду. А ось від пасинкування та щеплень краще відмовитися.

26-27 липня – вдалі дні для посіву зелені, базиліка, шпинату та щавлю, будь-яких кольорів. Можна збирати врожай, але не тривалого зберігання.

28-29 липня – буде вдалим посів багаторічної цибулі, редиски, огірків для дорощування в теплиці. Дуже добрі дні для приготування консервації та соку із зібраних фруктів та ягід. У ці дні можна збирати врожай для тривалого зберігання та заморожування. Не можна поливати рослини, пересаджувати і працювати з корінням.

30 липня – сприятливий день для посіву м’яти, цвітної капусти, броколі та кольрабі, багаторічних та ампельних квітів. Можна провести підживлення ділянки органічними та фосфорними препаратами. Зайнятися обрізанням вусів полуниці, збиранням урожаю картоплі, ягід та молодої кукурудзи. Намагайтеся цього дня не пошкоджувати коріння рослин, рани довго затягуватимуться.

Раніше ми розповідали, чому помідори виростають з білими та жорсткими прожилками всередині.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні