Неділя, 19 Травня, 2024
ГоловнаНовиниВорог намагається наступати на п'яти напрямках: що відбувається на фронті сьогодні, 30...

Ворог намагається наступати на п’яти напрямках: що відбувається на фронті сьогодні, 30 червня

Этот материал также доступен на русском языке
Сьогодні вночі російська федерація завдала чергового ракетно-авіаційного удару застосувавши іранські ударні БпЛА типу Shahed і зенітні керовані ракети з С-300.

Противник і далі зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському та Мар’їнському напрямах, продовжуються важкі бої.

Протягом доби відбулося 31 бойове зіткнення.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна ситуація без істотних змін.

На Сіверському та Слобожанському напрямках ворог здійснив мінометні та артилерійські обстріли понад 10 населених пунктів.

Серед них Карповичі, Тимоновичі та Леонівка Чернігівської області та Середина-Буда, Зноб-Новгородське, Кондратівка та Юнаківка Сумської області.

На Куп’янському напрямку противник завдав авіаційного удару в районі Кислівки.

Артилерійським та мінометним обстрілом противника зазнали Кислівка та Берестове Харківської області.

На Лиманському напрямі ворог зробив безуспішні наступальні дії біля Роздолівки та Білогорівки.

Завдав авіаційних ударів у районах Білогорівки Луганської області та Лимана та Роздолівки Донецької області. Артилерійські обстріли зазнали понад 5 населених пунктів, Невське, Білогорівка Луганської області та Верхньокам’янське, Роздолівка – Донецької.

На Бахмутському напрямі противник вів безуспішні наступальні дії в районі Бахмута.

Наніс авіаудари в районах Біла Гора та Діліївка. Від ворожих артилерійських обстрілів постраждали понад 10 населених пунктів, серед яких Васюківка, Хромове, Годинник Яр та Іванівське Донецької області.

На Авдіївському напрямку, за підтримки авіації, ворог вів безуспішні наступальні дії в районі Авдіївки.

Здійснив артилерійські обстріли понад 5 населених пунктів, серед яких Степове, Авдіївка та Водяне Донецької області.

На Мар’їнському напрямі наші захисники відбили всі атаки противника в районах міста Мар’їнка та Перемоги та Новомихайлівки.

Водночас ворог завдав авіаційних ударів біля Красногорівки та Невельського. Здійснив артилерійські обстріли понад 10 населених пунктів. Зокрема, це Невельське, Олександропіль, Красногорівка, Мар’їнка, Перемога та Парасковіївка Донецької області.

На Шахтарському напрямі ворог зробив безуспішні наступальні дії в районі Новомихайлівки.

Завдав авіаційних ударів біля Вугледару, Золотої Ниви, Макарівки та Рівного на Донеччині. Здійснив обстріл понад 10 населених пунктів, серед яких Новомихайлівка, Пречистівка, Вугледар, Золота Нива та Благодатне Донецької області.

На Запорізькому та Херсонському напрямах противник зосереджує основні зусилля на недопущенні просування наших військ.

Завдав авіаційних ударів у районах Мала Токмачка Запорізької області та Молодіжне, Інгулець та Антонівка Херсонської області. Здійснив артилерійські обстріли понад 25 населених пунктів, серед яких Полтавка, Гуляйполе, Гуляйпільське, П’ятихатки та Лобкове Запорізької області; Антонівка, Херсон, Дніпровське, Кізоміс Херсонської області та Очаків Миколаївської області.

Авіація сил оборони минулої доби завдала 11 ударів по районах зосередження особового складу противника.

Підрозділи ракетних військ та артилерії минулої доби вразили 3 пункти управління, 2 райони зосередження живої сили, радіолокаційну станцію та 13 артилерійських підрозділів на вогневих позиціях.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні