Середа, 1 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЯкі спеції потрібно додати при приготуванні рису, щоб він вийшов ще смачнішим...

Які спеції потрібно додати при приготуванні рису, щоб він вийшов ще смачнішим – не всі знають

Этот материал также доступен на русском языке
Щоб рис вийшов смачним одного м'яса та засмажки з моркви та цибулі недостатньо. Потрібні спеції, які здатні зробити зі звичайної страви справжній шедевр.

Але використовувати потрібно лише певні спеції, щоб не погіршити смак рису.

Раніше ми розповідали, чим корисний рис.

Якщо вам важливий аромат та нотки Сходу, то обов’язково додайте при приготуванні рису шафран. Також ця спеція додасть рису прекрасного червоного кольору. Великої кількості спеції не потрібно, цілком вистачить дрібки.

Досвідчені кухарі радять також додати спецію асафетиду. Це порошок блідо-жовтого кольору з інтенсивним і стійким запахом, схожим на аромат цибулі та часнику.

Рис з асафетидою вийде дуже ароматним та пікантним і нагадуватиме страви індійської кухні.

Ідеально доповнює рис і сухий імбир – порошок. Ця спеція дає рису гостринку та пікантний смак.

Крім смаку, всі ці спеції дуже корисні для нашого здоров’я.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні