П’ятниця, 3 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяОладки виходять твердими і забитими - виключіть лише один інгредієнт і ви...

Оладки виходять твердими і забитими – виключіть лише один інгредієнт і ви будете у захваті

Этот материал также доступен на русском языке
Часто господині скаржаться, що начебто все роблять правильно, а оладки не виходять повітряними та м'якими. У чому причина, якщо все зроблено за рецептом?

Пропонуємо виключити з рецепту лише один інгредієнт, і ви відразу помітите зміни на краще. Оладки будуть немов пух.

Багато кулінарів і кухарів вважають, що при приготуванні оладок потрібно обов’язково використовувати яйця. Але саме цей інгредієнт робить основу щільнішою. Звичайно, яйця запобігають розтіканню оладок по сковороді, вони добре тримають форму, але смак не такий, як при приготуванні без яєць.

Як приготувати оладки без яєць?

Нам знадобляться 200 мл кефіру та 0,5 чайної ложки харчової соди. Коли маса пустить бульбашки можна додавати по 1 чайній ложці цукру та олії, не забуваємо про дрібку солі для гармонізації смаку.

На цю кількість кефіру буде достатньо 100 г борошна. Ретельно перемішуємо всі компоненти та приступаємо до смаження.

Оладки без яєць будуть не лише ніжними, повітряними, а й смачними.

Раніше ми розповідали, як приготувати оладки без борошна.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні