Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяМ'ясо як у ресторані: як за допомогою чаю приготувати ідеальну страву

М’ясо як у ресторані: як за допомогою чаю приготувати ідеальну страву

Этот материал также доступен на русском языке
Щоб м'ясо вийшло смачним, м'яким та соковитим, його часто маринують на основі кислих продуктів. Але деякі кухарі застосовують абсолютно унікальні та незвичайні методики.

Виявляється, чорний чай допомагає приготувати м’який продукт, який сподобається кожному. Причому маринувати в такий спосіб можна як свинину, баранину, так й інші види м’яса.

Чай робить м’ясну страву не тільки м’якою та ніжною, але й наповнює її гідними смаковими якостями.

Раніше ми розповідали, яке м’ясо найкорисніше для організму.

Але щоб блюдо з м’яса вийшло незвичайним, потрібно правильно використовувати чай.

Досвідчені кухарі радять вибирати класичний чорний чай та заварювати його звичним чином у чайнику. Варто додати цукор і кілька часточок лимона, щоб маринад вийшов ще якіснішим.

Потрібно почекати, поки напій охолоне, а потім акуратно залити наперед підготовлене м’ясо. У маринад за бажанням можна додати ще лимонний сік, а також прянощі.

Час дії – 30 хвилин.

Такий маринад підходить не тільки для шашлику, але і для приготування м’яса для будь-якого гарніру – каші, картопляного пюре.

Спочатку потрібно обсмажити цибулю, а потім шматочки м’яса. Як тільки на м’ясі з’явиться коричнева скоринка, можна буде ввести в сковороду чай, у якому маринувався продукт та тушкувати страву до повної готовності.

Така оригінальна підлива точно сподобається вашим домочадцям.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні